Forever Young

tanda-II hubungan cinta yang dah pudar
Saturday, 31 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
♥ Malas angkat telefon..
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..
♥ Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..!
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
... ♥ Mula menggelakkan diri dari bejumpa..
♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..
♥ Bila dah janji date, tapi lupa nak datang.alasan lapuk diberi.lupa larr.tertido
♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
♥ Taip sms pun pendek2 jer..
♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!
♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.'
.masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..!
♥ Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak..
♥ Dah jumpa parent pun alasan banyak,nak cakap hal “kahwin” kejap ja dia
tukar topik..
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
♥ Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp
sekarang dah terbalik..
♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas..


P/S: KALAU PAKWE ATAU AWEK KORANG DA ADE PRANGAI MACAM NIE CPT-II LA BUAT SESUATU
TAKUT NANTI KALAU DA TELAMPAU SYG,BILE DTINGGALKAN FRUST MNONGGENG SMPAI TETONGGENG-TONGGENG


:SEKIAN:


Thanks for reading :)


MY CUTE FRIEND :D
Wednesday, 14 December 2011 ? 1 Atashinchi ?
ASSALAMUALAIKUM,
hey guys,ari nie aku nak cite pasal kawan aku, name dye NUR BATARISYIA RAZMAN SHAH.
she is very cute and gorgeous.tak caye nak tgk gamba dye.here are.





cute an dye,dye nie slalu sgt puji DP facebook ,padahal sume gamba die lagi HOT dari aku, saje je nak low profile sgt ngan aku, BATT-II
ape-II jela kau nie, yg penting kau mmg cute and baek. 
SAYANG KAT KAU <3


Thanks for reading :)


AKU SUKE ORANG PANGGIL AKU SAYANG !
Tuesday, 13 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
ASSALAMUALAIKUM,
    haish,da lame jugak aku tak update blog nie.takde cite lha sebenanye -,-
seriesly aku suke bile orang panggil aku SAYANG ataupun MY DEAR,
tapi bukan nye kau,aku tak suke lha kau panggil aku sayang,kau tau kan awek kau tu kawan baik aku,nape kau panggil aku camtu,kalau awek kau dgr macam mane ? pikir lha wei!!
kite da lha suke gado, dan mmg tak sefahaman,tetibe kau panggil aku sayang.GILE APE?
and aku tau kau ngan awek kau da lha suke gado,dye slalu cite  kat aku pasal kau,dye penah jugak tanye aku same ade dye nak trus ngan kau atau pon tak? tapi aku tak dapat nak bagi pendapat aku kat dye.
haip, NGOK NGEK laen kali jangan nak gtl mulut tu panggil aku syang okay? budak nie pon tekejut time kau panggil aku tu. da lha kalau kite jumpe slalu gado, ko pulak tetibe buat gile. MENGONG punye budak!!
BUANG TEBIAT APE??


Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction