Forever Young

says=
Monday, 28 November 2011 ? 0 Atashinchi ?
assalamualaikum, da 5 ari aku tak sentuh lgsung lappy nie, bangge *clap clap* nak tau knape ?? bia aku jwp oke. aku dalme tak berfacebook dan blog walking sbb aku sbk bace novel. aku dpt abis an 4 novel dlm mase 4 ari je *big clap*. tpi dlm 4 novel yg aku bace tu yg nie plg bes


mmg best gile lha. aku mmg mnt ngan novel kak Siti Rosmizah nie. dye punye novel mmg best dan buat air mte aku mlelehII. #sedih .ini novel dye yg ke2 yg aku bace novel yg petama tjk dye  "Andai Itu Takdirnya" pon sedih gile smpi kwn aku  melalak dlm kls time bace.

novel nie pon best gile. muleII nmpk front page mcm bosan je tpi bile aku bace mmg best so dont judge a book by it cover.


novel yg nie pon best. so ini lha sbb aku da lme tak berfacebook dan blog walking.
kbye.. :D




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction