Forever Young

senioriti!!
Friday, 4 November 2011 ? 0 Atashinchi ?
hepi gile sbb skola bagi cuti yg agak lme utk rye haji nie.tpi aku kene balek skola awal sbb involve dlm english night. it okay ta kesah pon.cuti nie dpt menghilang kan tension aku sbagai plajr form 2 yg masih dianggap sbagai bdk kecik oleh senior yg bajet nak mampuss tu.lu igt lu taiko besa nak kerek ngan wa!! bla la wei -,-* 
tak cuak la derr..>  da nak exam bwat la baek ngan org sikit, nie tak bajet kapla je .. dtg  dorm org nak mengamuk igt aku takut sgt la

<mmg dude cuak gilo den tyme tu pucat muko mcm tak bedarah,meggigil kepalo lutut den>


aku rase mcm nak tegelak besar je tyme tu.. bgi aku korang mcm badut sarkas yg tgh buat lwk bangang
dkt dpn dorm aku. ape???!! korang nak moncoi ngan cikgu psl kte org bgn lambat?? ko buat lwk ape nie sial?mmg lwk ko jadi gile la  -_____________-". nak jadi kaki moncoi plak da.. klau korang moncoi kte org pon bole moncoi la...
heran ape aku ngan korang ???

tak sabar nak slm ukhwah nak tgk korang mntak maaf kat kte org.. mesti bez sbb tgk korang mrayu kat kite 
maaf kn korang. <korang sedar tak korang mcm jilat ludah sendri!!>  HINA SIAL!!!


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction