Forever Young

AKU SUKE ORANG PANGGIL AKU SAYANG !
Tuesday, 13 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
ASSALAMUALAIKUM,
    haish,da lame jugak aku tak update blog nie.takde cite lha sebenanye -,-
seriesly aku suke bile orang panggil aku SAYANG ataupun MY DEAR,
tapi bukan nye kau,aku tak suke lha kau panggil aku sayang,kau tau kan awek kau tu kawan baik aku,nape kau panggil aku camtu,kalau awek kau dgr macam mane ? pikir lha wei!!
kite da lha suke gado, dan mmg tak sefahaman,tetibe kau panggil aku sayang.GILE APE?
and aku tau kau ngan awek kau da lha suke gado,dye slalu cite  kat aku pasal kau,dye penah jugak tanye aku same ade dye nak trus ngan kau atau pon tak? tapi aku tak dapat nak bagi pendapat aku kat dye.
haip, NGOK NGEK laen kali jangan nak gtl mulut tu panggil aku syang okay? budak nie pon tekejut time kau panggil aku tu. da lha kalau kite jumpe slalu gado, ko pulak tetibe buat gile. MENGONG punye budak!!
BUANG TEBIAT APE??


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction