Forever Young

MY CUTE FRIEND :D
Wednesday, 14 December 2011 ? 1 Atashinchi ?
ASSALAMUALAIKUM,
hey guys,ari nie aku nak cite pasal kawan aku, name dye NUR BATARISYIA RAZMAN SHAH.
she is very cute and gorgeous.tak caye nak tgk gamba dye.here are.





cute an dye,dye nie slalu sgt puji DP facebook ,padahal sume gamba die lagi HOT dari aku, saje je nak low profile sgt ngan aku, BATT-II
ape-II jela kau nie, yg penting kau mmg cute and baek. 
SAYANG KAT KAU <3


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction